Zoek
Alle categorieën
  Menu Close

  CRYO-2 Koude therapie op zondag

  Fabrikant: Recosport
  Het GIOCO CRYO-2 systeem is revolutionair in de behandeling van sportblessures zoals verstuikingen, ontwrichtingen, blauwe plekken of postoperatief herstel.
  Artikelnummer voorraad referentie: D5001
  14.900,00 RON
  i h

  Het GIOCO CRYO-2 systeem is revolutionair in de behandeling van sportblessures zoals verstuikingen, ontwrichtingen, blauwe plekken of postoperatief herstel.

  Het GIOCO CRYO-2 systeem combineert het beste van beide beproefde en geteste technologieën, koude compressie en intermitterende compressie, om de behandeling van sportblessures te vereenvoudigen en de revalidatietijd aanzienlijk te verkorten.

  Snelle weefselherstel

  Vermindert aanzienlijk pijn en ontsteking

  Verbeterde genezingspercentage

  Eenvoudig in gebruik

  De pompunit wordt gevuld met ijs en water, en de slangen worden aan de manchet bevestigd met behulp van de snelontgrendelingsdubbele connector. Omdat het systeem op batterijen werkt, zet je het gewoon aan, of het nu op het veld, in de bus of thuis is. Meestal wordt het lidmaat intermitterend gecomprimeerd met een cyclus van 30 seconden (10 seconden compressie, 20 seconden ontspanning). Indien gewenst kan de pompunit continu koude compressie bieden.

  Ontworpen voor comfort

  De GIOCO-reeks van koudcompressiemouwen heeft nu twee uitgebreide opties, de originele Cryo-2 mouwen en de nieuwe gepatenteerde "SureFlow". Beide types zijn ergonomisch ontworpen om zowel een hoog niveau van comfort als een goede pasvorm te bieden en te zorgen voor maximale energieoverdracht voor elke behandelsessie. Gebruiksgemak is een ander voordeel van de mouwen, alle CRYO-2 systemen maken gebruik van zelfafdichtende ventielconnectoren die minimaal lekken garanderen. Alle manchetten kunnen door de patiënt gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd dankzij het geïntegreerde comfortband systeem.

  Het systeem is compleet en bevat de eenheid en de 8 mouwen: Cryo-2 SYSTEEM EENHEID

  Cryo-2 Batterijpakket

  Cryo-2 Been- en enkelmouw

  Cryo-2 Scheenmouw

  Cryo-2 Kniemouw

  Cryo-2 Dijmouw

  Cryo-2 Rug- en heupmouw

  Cryo-2 Schoudermouw

  Cryo-2 Elleboogmouw

  Cryo-2 Arm- en polsmouw

  Cryo-2 Transporttas

  Cryo-2 THERMISCHE SONDE

  0.0 0
  Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
  *
  *
  • Slecht
  • Uitstekend
  *
  *
  *