Zoek
Alle categorieën
  Menu Close

  TECAR-therapie

  TECAR-therapie, ook bekend als "capacitieve en resistieve elektrische transfer", werkt door het genereren van fysiologische activatie in de interne weefsels van het lichaam door middel van drie reacties: microcirculatie, vasodilatatie en temperatuurstijging.

  TECAR-therapie is een vorm van gecombineerde contactdiathermie en elektrotherapie. Het is een medische praktijk waarbij elektromagnetische energie wordt toegepast op biologisch weefsel. De toegepaste elektromagnetische frequentie is afkomstig van het radiospectrum. In tegenstelling tot elektrotherapie veroorzaakt het geen spiercontractie. Het therapeutische golflengtebereik varieert van 300 kHz tot 1,2 MHz.

  Het activeert het behandelde gebied door:

  • Verhoging van cellulaire metabolische processen
  • Stimulatie van intrinsieke energie in biologisch weefsel
  • Activering van natuurlijke reparatie- en ontstekingsremmende processen in het lichaam
  • Activering van natuurlijke genezingsprocessen in het lichaam
  • Verbetering van de bloedcirculatie
  • Verlichting van pijn door de afgifte van endorfines.
  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Afbeeldingen van Diacare 5000 - TECAR-therapie

  Diacare 5000 - TECAR-therapie

  Het topmodel geproduceerd door Globus in Italië voor TECAR-therapie. Medische apparatuur voor capacitieve en resistieve energieoverdracht die helpt bij genezing door gebruik te maken van de interne energie van het lichaam.
  39.000,00 RON
  Afbeeldingen van Therapie TECAR - TECNOSIX TCR150

  Therapie TECAR - TECNOSIX TCR150

  TECNOSIX TCR150 is een innovatieve complete diathermie-uitrusting met oneindige therapeutische mogelijkheden; het is in staat om beoefenaars een eenvoudige en intuïtieve behandeling te bieden.
  Bel voor prijsopgave
  Afbeeldingen van TECAR-therapie - TB-RF08C T&B Beauty

  TECAR-therapie - TB-RF08C T&B Beauty

  Het gebruik van TECAR-technologie is van groot belang bij revalidatietherapieën, omdat het pijn vermindert, de veneuze afvoer in het lymfestelsel stimuleert en aanzienlijk vermindert.
  19.250,00 RON
  Afbeeldingen van TECAR-therapie - TB-RF06D T&B Beauty

  TECAR-therapie - TB-RF06D T&B Beauty

  Het gebruik van TECAR-technologie is van groot belang bij revalidatietherapieën, omdat het pijn vermindert, veneuze drainage in het lymfestelsel stimuleert en zwelling aanzienlijk vermindert.
  14.200,00 RON