Zoek
Alle categorieën
  Menu Close

  Elektrische Cryosauna Grand - Cryostar

  Ontworpen om de natuurlijke reacties van het lichaam voorzichtig te stimuleren. Deze sauna bereikt maximale efficiëntie door het gebruik van veilige, innovatieve en strategische technologieën. Het zorgt ervoor dat de klant alle voordelen van cryotherapie krijgt zonder stikstofdampen.
  450.000,00 RON
  i h

  Ontworpen om op een zachte manier de natuurlijke reacties van het lichaam te stimuleren. Deze sauna bereikt maximale efficiëntie door het gebruik van veilige, innovatieve en strategische technologieën. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de klant alle voordelen van cryotherapie krijgt zonder stikstofdampen. Deze volledig elektrische eenheid stelt u in staat om deze op het stopcontact aan te sluiten en ervan te genieten!

  De Cryostar Antarctica full-body cryosauna maakt gebruik van de veiligste en krachtigste technologieën om de beste resultaten te behalen in cryotherapieprocedures. We hebben stikstof vervangen door maximaal adembaar gekoeld lucht. Klanten worden blootgesteld aan extreme temperaturen gedurende een korte periode om hun doelen zonder risico te bereiken. Verbeterde verjonging, weefselherstel voor esthetische doeleinden of als instrument om depressie te bestrijden.

  Technologie

  In de Cryostar Antarctica full-body cryosauna gebruiken we een revolutionaire technologie zonder blootstelling aan en inademing van koelgassen. De behuizing van de cryotherapiesauna heeft een ingebouwde warmtewisselaar die extreem koude lucht in de individuele kamer levert. Stikstof wordt verwijderd via een veilig afvoersysteem. Met andere woorden, er zijn geen cryogene gassen of stikstofdampen die in contact komen met de huid of luchtwegen. In tegenstelling tot conventionele cryotherapiesauna's waarin stikstofdampen worden verspreid om het huidoppervlak te koelen, maakt de elektrische Antarctica gebruik van vooraf gekoelde ademlucht die circuleert in de cabine terwijl u herstelt na de cryotherapiebehandeling.

  De luchttemperatuur in de cryotherapiesauna met elektriciteit daalt tot -100°C/148F, wat wordt erkend als optimale sub-zero blootstelling voor maximale efficiëntie. De sessie duurt tussen 1 en 3 minuten. Dit is voldoende om het herstel van het lichaam te stimuleren en een efficiënte werking van alle organen, functies en systemen te bevorderen. Tijdens de procedure kunnen klanten ontspannende muziek beluisteren en de interne temperatuur op het scherm in de cabine volgen.

  Moedigt een sterker lichaamsreactie aan.

  Zolang 70% van onze koude receptoren zich in de nek en het hoofd bevindt, is het duidelijk dat het overslaan van deze delen van het lichaam in cryotherapie een groot deel van het gewenste effect elimineert. In de CryoStar Antarctica full-body cryotherapie kamer worden klanten blootgesteld aan extreem koude temperaturen die een gelijke invloed hebben op alle delen van het lichaam, inclusief de meest gevoelige. Verhoogde zenuwinnervatie versterkt niet alleen de effecten van de behandeling, maar verbetert ook aanzienlijk de activatie van het autonome zenuwstelsel in vergelijking met gedeeltelijke lichaamskoeling (PBC).

  Verbetert de celactivatie.

  De cryotherapie-sauna voor het hele lichaam verhoogt essentieel de niveaus van celactivatie. Geactiveerde cellen betekenen dat een sessie u meer energie zal geven, omdat de mitochondriën (de "energiecentrales" van de cellen) in een verhoogd tempo worden gegenereerd en meer energie produceren.

  Koelt de huid en onderhuids weefsel gelijkmatig.

  Normale en koude huidvlekken zijn kenmerkend voor gedeeltelijke lichaamscryotherapie-sauna's. Dit is gunstig en gewenst in bepaalde gevallen, maar over het algemeen veroorzaken gelijkmatige temperaturen veel meer onderscheidende en langdurige resultaten. Dit geldt vooral voor het verminderen van ontstekingen en pijnverlichting, evenals het in balans brengen van hormoonspiegels en diep weefsel in het lichaam. De niveaus van dopamine, epinefrine en norepinefrine in het bloed tonen de activering van het autonome zenuwstelsel aan en bevestigen de voordelen van full-body cryotherapie.

  Opvallende veiligheid en consistentie.

  De full-body therapie met CryoStar Antarctica Electric vertoont geen variabiliteit in de stikstofstroom, wat het geval zou kunnen zijn bij open cabine cryotherapie-sauna's. Stikstofdampen komen niet in contact met het lichaam van onze klanten en worden niet ingeademd. In plaats daarvan koelt gekoelde zuurstofrijke lucht alle delen van het lichaam gelijkmatig en snel af. De meest gevoelige koudepunten worden geactiveerd terwijl u frisse lucht inademt!

  De helende effecten van cryotherapie:

  Koude behandelingen zijn door de geschiedenis heen gebruikt om pijn te verlichten en ontstekingen te verminderen. Dankzij moderne technologie zijn we erin geslaagd om de effecten van koelprocedures uit te breiden en te verdiepen. De algehele gezondheidstoestand van het lichaam bepaalt de effectiviteit en duurzaamheid van de voordelen van cryotherapie. Niettemin merken alle klanten een algehele verbetering van hun welzijn, vetoplossing en huidverjonging op.

  Pijnbeheersing

  Tijdens de procedure ontspannen en herstellen de spieren. De bloed- en lymfecirculatie verbetert, waardoor meer voedingsstoffen en zuurstof worden aangevoerd.

  Weerstand en kracht

  De verhoogde productie van collageen is verantwoordelijk voor het versterken en vergroten van de weerstand van gewrichten, spieren en botten.

  Huidverjonging

  Verhoogde niveaus van collageen zijn ook verantwoordelijk voor een stevigere, elastische huid met minder rimpels en tekenen van cellulitis.

  Vetverwijdering

  Een versnelde stofwisseling bevordert een snellere en gemakkelijkere verbranding van calorieën, wat gunstig is voor het verwijderen van lichaamsvet.

  Mentale gezondheid

  Het hormonale evenwicht dat wordt geboden door de effecten van cryotherapie heeft een positief effect op de gemoedstoestand, waardoor tekenen van depressie, overmatige angst en slapeloosheid verminderen

  Terapie voor het hele lichaam kan uitgebreid worden gebruikt om veel aandoeningen aan te pakken. Het is geen wonder dat het zo populair is in groeiende industrieën:

  -Revalidatie

  -Wellness

  -Schoonheidssector

  -Sportrevalidatie

  -Dermatologie

  -Neurologie

  -Gezondheidsbevordering

  -Manuele geneeskunde

  -Holistische geneeskunde.

  ADDITIONELE KENMERKEN:

  Glazen deur:

  Voor jouw comfort hebben we een grote glazen deur met een handige trede geleverd. Deze is gemaakt van hoogwaardig mat glas, wat de deur een elegante uitstraling geeft en de beste ervaring biedt voor klanten.

  Audiosysteem:

  De CryoStar Antarctica full-body cryotherapie sauna heeft een ingebouwd premium audiosysteem om ontspannende muziek af te spelen tijdens de behandeling. Dankzij de hoge aanpasbaarheid van het apparaat kun je ook je eigen nummers uploaden voor een meer gepersonaliseerde sessie.

  Communicatie met de operator:

  Het audiosysteem bevat ook een microfoon om ervoor te zorgen dat onze klanten tijdens hun cryotherapiesessie worden gehoord. Deze tweerichtingscommunicatie biedt nog meer comfort en veiligheid tijdens de sessies.

  Automatisch droogsysteem:

  We willen geen vocht en bacteriën in de kamer laten ophopen, daarom hebben we een automatisch droogsysteem gecreëerd. Dit systeem heeft ingebouwde luchtpompen om de binnenkant van de cabine snel en veilig met warme lucht te drogen. Deze functie helpt ook om de levensduur van de cryotherapiekamer te verlengen

  TECHNISCHE SPECIFICATIES:

  -Lengte: 1870 mm/73" voor de standaardversie en 2230 mm/86" voor de grote versie

  -Breedte: 1105 mm/43"

  -Hoogte: 2292 mm/92"

  -Volledig elektrisch, zonder stikstofkoeling

  -Gekoeld met elektrische compressor

  -Commercieel bedieningspaneel: 10,1"

  -Koude luchttherapie: tot -100°C/-148°F, afhankelijk van de versie

  -Ademende koude lucht binnenin

  -Turbo-modus met uitgebreide ventilatorsnelheid

  -Vooraf koelen: tot 60 minuten

  -Grote versie: Twee compressoren 208V 50A/400V 25A, 3 fasen

  -Dubbelwandig thermisch isolatieglas

  -Optionele geluiden en projectorverlichting aan de binnenzijde

  -Koelsysteem voor versies met luchtkoeling (vereist minimale kameromvang en in- en uitlaatlucht), waterkoeling (vereist sanitair installatie), waterkoelingsmachine (extra buitenruimte en speciale installatie vereist)

  -Installatievereisten voor de versie met luchtkoeling

  -Minimale kameromvang van 15 m²/150 sf, toevoer van verse lucht van minimaal 5000 m², HVAC-systeem en ventilatie om kamertemperatuur op maximaal 20°C/68°F en luchtvochtigheid van 30% te houden, extra ventilatorinstallatie voor afvoer van warme lucht, waterdichte rubberen vloer, neem contact met ons op voor meer informatie.

  -Installatievereisten voor de versie met waterkoeling

  -Minimale kameromvang van 12 m²/120 sf, sanitaire installatie inclusief watertoevoer- en afvoerleiding, koudwatervoorziening tot 1,5 m³/uur

  -Installatievereisten voor de versie met waterkoelingsmachine

  -Buitentemperatuur tot +35°C/95°F, leidingaansluitingslijn, buitenruimte voor installatie van de waterkoelingsmachine, speciale stroom- en watervoorziening.

  0.0 0
  Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
  *
  *
  • Slecht
  • Uitstekend
  *
  *
  *