Zoek
Alle categorieën
  Menu Close

  ICEBEIN Cryotherapie Herstelsysteem - Koude Lucht - L/XXL

  Fabrikant: Recosport
  Het is een uniek all-in-one cryotherapie herstelsysteem dat u helpt nieuwe prestatienormen te bereiken, de hersteltijd verkort en hoogwaardige training- en wedstrijdsessies mogelijk maakt.
  Artikelnummer voorraad referentie: FIT01083
  7.000,00 RON
  i h

  Icebein Cryotherapie Herstelsysteem - Koude Lucht

  Sneller, verder, beter en sterker - De reden waarom we het Icebein herstelsysteem hebben ontwikkeld! Het is een uniek all-in-one cryotherapie herstelsysteem dat u helpt nieuwe prestatienormen te bereiken, de hersteltijd verkort en hoogwaardige training- en wedstrijdsessies mogelijk maakt.

  Net zo belangrijk als goed geplande trainingssessies zijn herstelsessies!

  Het Icebein herstelsysteem

  Bestaat uit een koelunit, bekend als de chiller, en een paar broeken, Icebein Legs I. De chiller en de broeken zijn eenvoudig met elkaar verbonden en het gekoelde water kan continu circuleren. Zo koelt het Icebein herstelsysteem alle spieren, pezen en ligamenten van de benen en billen op een holistische en gelijkmatige manier af. Het is een moderne, hygiënische en ecologische alternatief voor het ijsbad.

  Icebein Chiller I

  Icebein Chiller I koelt het water van kamertemperatuur tot 5°Celsius. En dat in slechts 10 minuten! De gewenste watertemperatuur kan individueel worden ingesteld op het display. Met een druk op de knop wordt het gekoelde water continu door de "IJsbenen" gepompt, wat zorgt voor een constante koeling van de onderste ledematen.

  Icebein Legs I

  Icebein Legs I bestaat uit twee unieke componenten. Icebein Softshell Broeken I en Icebein Cooling Pads II.

  Icebein Softshell Broeken

  Icebein Softshell Broeken zijn gemaakt van hoogwaardig softshell-materiaal en gevoerd met wol aan de binnenkant. Dankzij de 6 verschillende maten en klittenbandsluitingen aan de zijkanten kunnen de broeken worden aangepast aan elke beenvorm.

  Icebein Cooling Pads II

  Icebein Cooling Pads II zijn gemaakt van huidvriendelijk polyurethaan plastic. De gladde pasvorm en de materiaaldikte zorgen voor constante en gelijkmatige koeling van de spieren van de benen en billen.

   

  0.0 0
  Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
  *
  *
  • Slecht
  • Uitstekend
  *
  *
  *